Isdronningtur er et samarbeid mellom Studio Balanse og Svalbard Adventures.

Litt om Svalbard Adventures

Svalbard Adventures tilrettelegger for store øyeblikk og nære opplevelser. Alt vi gjør preges av vår respekt for de besøkende og naturen vi lever av. Vår jobb er å vise vei, og våre gjester reiser alltid trygt med en av våre utdannede og autorisert Svalbardguider. Med over 150 ansatte tilbyr vi tjenester som er Svalbard verdig.

Les mer om Svalbard Adventures her.

Litt om Studio Balanse

Studio Balanse eies og drives av Nina Schjøll og holder til i Tønsberg. Hver uke tar hun i mot bortimot 200 kvinner og menn for Medisinsk yoga. Yoga på Isdronningtur vil være spesielt tilrettelagt så den passer for alle, også deg som ikke har gjort yoga før. Du vil oppleve å være mer til stede i deg selv og i nuet, og du vil føle deg roligere, men samtidig fylt med ny energi – slik en ekte isdronning trenger!

Les mer om Studio Balanse her.

Gyrid Beck Solberg - foredragsholder og mentaltrener

"Jeg var så utrolig heldig å få oppleve Svalbard i januar 2020, det må jeg bare få lov til å si var noe av det mest eksotiske jeg har vært med på. Jeg har vært i "syden", jeg har vært på cruise både i Karibien og Middelhavet, jeg har vært mye ute å reist, men dette, dette var spesielt. Svalbard Adventure hadde hele opplegget med turen, og det kunne ikke vært bedre. Nå som Svalbard Adventure og Studio Balanse går sammen om å lage den ultimate jenteturer er det bare å henge seg på. Marianne og Nina vet hva som skal til, både for "de indre" og "de ytre" sansene. Jeg kan virkelig gå god for begge to. Så her er det bare å vite sin besøkelsestid og melde seg på. GOD TUR!"

© 2020 Isdronningtur

Samarbeidspartnere:

Svalbard Adventures AS (Svalbardadventures.com)

Postboks 538, 9171 Longyearbyen / Tlf: +47 790 25 000 / marianne@svalbardadventures.com
 

Studio Balanse (Studiobalanse.no)

Sandeveien 29, 3150 Tolvsrød / Tlf: +47 975 98 430 / post@studiobalanse.com / Org.nr. 911 596 938

TIL TOPPEN